de trainingen

Alle trainingen kunnen online gegeven worden.

Neem contact met ons op over de mogelijkeden en voor een persoonlijke offerte. Lees meer over de voordelen van alle circle development trainingen.

Microsoft Teams Thuiswerken Training

Microsoft Teams Thuiswerken training & advies
3 sessies × 2 uur

Wij helpen u in deze online training met het opzetten van Teams voor organisaties, afdelingen en project teams het trainen van de medewerkers en ondersteuning bij het instellen. Zo wordt thuiswerken een stuk prettiger.Lees hier meer over deze training.

Microsoft Teams Training

Microsoft Teams Presentatie
2 uur

In deze 2 uur durende presentatie wordt duidelijk welke mogelijkeden Microsoft Teams te bieden heeft voor uw organisatie. Een persoonlijke presentatie en demonstratie van de meest gebruikte functies, van bestanden delen tot het beleggen van online vergaderingen en nog veel meer. Lees hier meer over deze presentatie.

Microsoft Teams Training

Microsoft Teams Hulp & Advies
Per uur

Wij kunnen u helpen bij opzetten en inregelen van Microsoft Teams. We helpen u het meest uit deze samenwekingstool te halen. Zodat (samen)werken op afstand een plezier wordt.Lees hier meer over de mogelijkeden.

Microsoft Office 365 Training

Microsoft Office 365
2 sessies van 2 uur

De training Office 365 geeft inzicht in de mogelijkheden, de applicaties die er in zitten en wat het betekend om in de cloud te werken. Belicht het nieuwe werken met Office 365 en hoe dit gebruikt kan worden voor de gebruiker en de hele organisatie. Leer veilig bestanden te delen met collega’s of per E-mail en behoud controle over uw gedeelde bestanden.

Microsoft PowerBI Desktop Training

Microsoft PowerBi Desktop
2 dagdelen

De Power BI Desktop cursus is een praktijkgerichte cursus die u leert u om gemakkelijk één of meerdere databronnen op te schonen, te analyses, m rapportages te maken en deze te kunnen publiceren op de Power BI service (Power Bi Online). U leert met Power Bi Desktop query-editor verschillende ruwe data op te schonen en combineren tot gegevensset waaruit rapporten en dashboards gemaakt kunnen worden. U leert Data Analysis Expressions (DAX) te gebruiken om berekende kolommen, tabellen en metingen te maken om betere visuals te kunnen maken voor uw rapporten en dashboards.

Microsoft PowerBI Service Training

Microsoft PowerBi Service
2 dagdelen

In de cursus Power BI-service, ook wel Power BI Online of app.powerbi.com genoemd, leert u om gemakkelijk vanuit een of meerdere verschillende databronnen analyses en rapportages te maken. Gegevens verzameld uit o.a. Excel- of CSV bestanden kunnen worden gebruikt om rapporten en dashboards te maken om u te helpen up-to-date te houden met uw informatie. Leer om uw gegevens sets om te toveren in dynamische rapporten en dashboards en deze te delen met uw collega's (Power BI Pro-licentie)

Microsoft PowerBI service & Excel Training

Microsoft PowerBi service & Excel
2 dagdelen

Met de cursus Power BI service & Excel leert u als gebruiker de interactie tussen Power BI service & Excel. U leert hoe u bestaande gegevens visuele overzichten kunt maken door gebruik te maken van Power Bi naar Excel en andersom. U leert de data inzichtelijk te maken met behulp van dashboards en rapporten.

Microsoft Word Training

Microsoft Word
2 dagdelen

Dit is het begin van efficiënter werken met Word. In twee dagdelen worden basisvaardigheden voor Word behandeld. Van het omgaan met het programma zelf, tot de juiste werkwijze voor het opzetten van documenten.

Microsoft Word Training

Microsoft Word Gevorderd
2 dagdelen

In deze training ligt de focus op het maken van document sjablonen, raportages, formulieren en afdruk samenvoegen. Voor deze training is basis kennis van Word nodig. Zie de onderwerpen bij de training Microsoft Word 2 dagdelen.

Microsoft Excel Training

Microsoft Excel
2 dagdelen

In deze training leert de cursist hoe Excel "denkt & werkt". Dit levert direct tijdwinst op, zelfs bij het maken van "alleen maar" een rooster. Met de basisvaardigheden die deze training behandelt kan het echte werken met Excel beginnen.

Microsoft Excel Training

Microsoft Excel Gevorderd
2 dagdelen

Voortbordurend op de microsoft excel training wordt er in deze training een begin gelegd voor het analyseren, ordenen en het presenteren van gegevens. Door het gebruik van database - en logische formules, tabellen en draaitabellen kunnen de juiste gegevens uit de beschikbare data gehaald of gegenereerd worden. Onder andere door het benoemen van (cel)bereiken worden ingewikkelde formules gemakkelijker en leesbaarder gemaakt. Met macro’s kunnen handelingen geautomatiseerd worden van het invoeren van standaard stukken tekst tot het genereren van roosters.

Microsoft Outlook Training

Microsoft Outlook
in een Exchange omgeving
1 of 2 dagdelen

In deze training behandelen we naast de basis, ook functies van Outlook die vaak over het hoofd worden gezien. Outlook heeft veel gereedschappen om email, calender, taak en contact items te organiseren.

Microsoft PowerPoint Training

Microsoft PowerPoint
2 dagdelen

In de PowerPoint training leert u met minder tijd mooiere presentaties te maken. En leer alle dia's in toekomstige presentaties her te gebruiken zonder deze te hoeve aan te passen.

Er zal aandacht worden besteed aan de inhoud van de presentaties. Tips, tricks, online tools en websites voor foto's worden besproken.

Alles om zo snel mogelijk een prachtige, pakkende presentatie te maken.

Microsoft Project Training

Microsoft Project
4 dagdelen

leer in 4 dagdelen hoe u in Microsoft Project projecten kunt maken en bijhouden.

In de training zal o.a. de theory voor het berekenen van het kritieke pad behandeld worden.

Microsoft Visio Training

Microsoft Visio
2 dagdelen

In 2 dagdelen zullen de basisvaardigheden voor het werken met Visio tekeningen behandeld worden. Leer het programma zo te gebruiken dat het maken van meerdere soortgelijke tekeningen een fluitje van een cent wordt.

Leer snel en efficient o.a. organigrammen, Functie-, stroomdiagrammen te maken.

Naar boven

voordelen van circle development trainingen

verhogen van het rendement & vermindering van ergernis

Het wegwijs en vertrouwd maken van de cursisten met hun ICT-omgeving resulteert in verhoging van rendement, betere tijdsinzet door efficienter werken en minder ergernis.

afgestemd op uw organisatie

Geen enkele organisatie is gelijk, daarom stemmen we de trainingen af op iedere groep om de hoogst mogelijke effectiviteit te behalen. Met desgewenst uw eigen documenten als voorbeeld tijdens de training.

een zorgeloze trainingsdag

Wij brengen de training via Microsft Teams naar u toe. U mag aan de training op uw sloffen deelnemen.

Microsoft Office 365. Teams, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, PowerBi, Project, Visio en andere programma's

Voor beginners en/of gevorderden leveren we trainingen gericht op het gebruik van de programma's binnen uw organisatie.

Offertes op maat

U betaalt bij de trainingen niet een vaste prijs per persoon, maar afhankelijk van de vraag en omvang van de groep ontvangt u een offerte op maat.

laptop
Naar boven
x
circle development gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Dat is prima